Продавець ООО "МАЛОРОГАНСКИЙ МОЛОЧНЫЙ ЗАВОД" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
19 відгуків
Малороганский молочный завод
+380503253969
+380503253969
+380960612000
+380503086996
  • 1
  • 2

Сир адигейський від Малороганський молочний завод

  • В наявності
  • Тільки оптом

від 100,50 грн./кг

Мінімальне замовлення — 50 кг

+380503253969
отдел продаж, Дмитрий Николаевич
  • +380960612000
    директор, Дмитрий Николаевич
  • +380503086996
    отдел кадров, Светлана Николаевна
Сир адигейський від Малороганський молочний завод
Сир адигейський від Малороганський молочний заводВ наявності
від 100,50 грн./кг
+380503253969
отдел продаж, Дмитрий Николаевич
  • +380960612000
    директор, Дмитрий Николаевич
  • +380503086996
    отдел кадров, Светлана Николаевна
Купити

Опис

Батьківщиною сорти сиру "Адигейський" є передгір'я і гірські райони Кавказу. Там і сьогодні корінні горяни не сідають за стіл, якщо на ньому немає гарного шматка свіжого сиру, який вони традиційно поєднують із зеленню і вином. Також даний сорт здавна готують в країнах Середземномор'я. Цей купити сир відноситься до м'яким. Він родич бринзи, фета, моцарелли, рікотти, маскарпоне, Домашнього сиру, канадського St. John's fresh cheese та ін Але, на відміну від своїх побратимів, проходить пастеризацію при високій температурі.

Адигейський сир має сирну консистенцію і виражений смак кислого молока. Коли його готували виключно з овечого молока, але в сучасному виробництві сорти "Адигейський" використовують також саме високоякісне коров'яче, яке заквашують із застосуванням сичуга або болгарської палички. Далі, сир проходить два етапи температурної обробки – теплом і, вже у формах, холодом. На останньому етапі вже готовий продукт посипають сіллю. В результаті виходять невисокі сирні циліндри, масою не більше 1,5 кг, із закругленими краями і опуклою поверхнею. Зовнішня корочка "головки" має чіткі відбитки малюнків форми, "зморшкувата". Вона може бути різноманітних кремових відтінків, колір залежить від якості вихідного молока. Сирний циліндр повинен бути пружним при натисканні, а всередині - м'яким. Аромат і смак адигейського сиру нагадують смак і аромат чудового топленого молока, допускається трохи кислуватий присмак. Не допускається ніяких неприємних смакових відчуттів і запахів.

Адигейський сир широко використовується в кулінарії. Він хороший сам по собі. Зі свіжим дієтичним продуктом роблять різноманітні закуски та овочеві салати, також з нього готують супи, сирні маси, сирники, різні запіканки. Він відмінно поєднується не тільки з зеленню і овочами, але і макаронними виробами, фруктами. Дуже смачним стає адигейський сир, якщо обсмажити скибочки у вершковому маслі з обох сторін.

Адигейський сир містить високу кількість кальцію, фосфору, вітамінів групи В і незамінних амінокислот, що і визначає його цінні поживні та лікувальні властивості. Він корисний всім, але особливо - дітям, жінкам в період виношування дитини і годування груддю, літнім людям. Високий вміст кальцію сприяє регенерації кісткової тканини, тому даний сорт показаний при переломах і крихкості кісток, а також остеопорозі і туберкульозі.

Низька калорійність і невисокий вміст солі дозволяють рекомендувати сорт "Адигейський" гіпертонікам, з раціону яких повинні бути виключені всі жирні і солоні продукти, зокрема, тверді сири. На відміну від інших сортів, які мають різкий, гострий смак і високу жирність, "Адигейський" можна вводити в раціон тих, хто страждає різними шлунково-кишковими захворюваннями, в тому числі і на хронічній стадії. Також цей вид сиру можна вживати в помірних дозах людям з надмірною масою тіла.

Характеристики

Основні
Жирність30 %
Виробник  Малороганський молочний завод
ТипМ'який сир
Країна виробникУкраїна

Інформація для замовлення

  • Ціна: від 100,50 грн./кг
  • Мінімальне замовлення: 50 кг
  • Спосіб упаковки: Пищевая пленка