Продавець ООО "МАЛОРОГАНСКИЙ МОЛОЧНЫЙ ЗАВОД" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
19 відгуків
Малороганский молочный завод
+380503253969
+380503253969
+380960612000
+380503086996
  • 1
  • 2

Бринза від Малороганський молочний завод

  • В наявності
  • Тільки оптом

від 99,50 грн./кг

Мінімальне замовлення — 50 кг

+380503253969
отдел продаж, Дмитрий Николаевич
  • +380960612000
    директор, Дмитрий Николаевич
  • +380503086996
    отдел кадров, Светлана Николаевна
Бринза від Малороганський молочний завод
Бринза від Малороганський молочний заводВ наявності
від 99,50 грн./кг
+380503253969
отдел продаж, Дмитрий Николаевич
  • +380960612000
    директор, Дмитрий Николаевич
  • +380503086996
    отдел кадров, Светлана Николаевна
Купити

Опис


      Бринза благотворно впливає на травлення, зміцнює кістки і зуби, перешкоджає випаданню волосся. Вона корисна і для шкіри людини. Якщо регулярно вживати бринзу в їжу, то пружність, шовковистість і гладкість шкіри – забезпечені на довгі роки. Цей продукт корисний вегетаріанцям, так як зможе поповнити запаси організму тваринним білком, необхідним для нормальної роботи всього організму. Бринза рекомендована абсолютно всім, а особливо вагітним і годуючим жінкам, а також дітям.
      Целебные свойства брынзы во многом связаны с содержащимся в ней кальцием, который к тому же легко усваивается. Обеспечить суточную потребность организма кальцием можно, съев всего 100 гр продукта. Еще один нюанс, благодаря которому так полезна брынза: при ее приготовлении не нужна тепловая обработка, и потому все витамины (С, Е, А, В1, В2) и минеральные вещества (соли кальция, калия, фтора) сохраняются.

У Болгарії, Румунії та в країнах Кавказу бринза є обов'язковим атрибутом будь-якого столу. Її їдять, як закуску до основної страви, а також в якості начинки для пирогів, бутербродів, салатів. У Болгарії є традиційний рецепт, коли бринзу запікають у фользі або в пергаменті, попередньо змастивши маслом і червоним перцем.

Но самым популярным блюдом с брынзой является, конечно же, греческий салат. Легкость и простота в приготовлении сделали свое дело – салат стал излюбленным блюдом у многих народов всего мира. Его рецепт сегодня знает каждая хозяйка.• Этот сыр был открыт случайно. Согласно легенде, аравийский купец Канан, отправившись в дальний путь, взял с собой свежее молоко, в дороге оно скисло, превратившись в брынзу.

• В Киевской Руси брынза долгое время была единственно известным сыром, ею даже отдавали дань.

• Название «брынза» пошло от румынского «brînză», что переводится как «сыр».

• В українському місті Рахів щорічно проходить спеціальний фестиваль-ярмарок, який називається «Гуцульська бринза».

• Бринза в розсолі зберігається до 70 днів, без розсолу — до 30 днів.

Характеристики

Основні
Жирність30 %
Виробник  Малороганський молочний завод
ТипРозсольний сир
Тип молокаКоров'яче
Країна виробникУкраїна

Інформація для замовлення

  • Ціна: від 99,50 грн./кг
  • Мінімальне замовлення: 50 кг
  • Спосіб упаковки: Пищевая пленка