Продавець ООО "МАЛОРОГАНСКИЙ МОЛОЧНЫЙ ЗАВОД" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
19 відгуків
Малороганский молочный завод
+380503253969
+380503253969
+380960612000
+380503086996
  • 1
  • 2

Сулугуні від Малороганський молочний завод

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

88,25 грн./кг

Показати оптові ціни
+380503253969
отдел продаж, Дмитрий Николаевич
  • +380960612000
    директор, Дмитрий Николаевич
  • +380503086996
    отдел кадров, Светлана Николаевна
Сулугуні від Малороганський молочний завод
Сулугуні від Малороганський молочний заводНемає в наявності
88,25 грн./кг
+380503253969
отдел продаж, Дмитрий Николаевич
  • +380960612000
    директор, Дмитрий Николаевич
  • +380503086996
    отдел кадров, Светлана Николаевна

Опис

Сулугуні – твердий ропні сир щільної консистенції, білого чи кремового кольору, традиційно вироблений із пастеризованого овечого, буйволячого, козячого або коров'ячого молока в грузинському регіоні Самегрело. Назва сиру трактується як складне грузинських слів «сули» і «гулі» - «душа» і «серце», що цілком застосовно до багатих і доброзичливим застіль, так високо цінованою в цій країні.

Технологія виготовлення сиру сулугуні досить своєрідна і полягає в декількох етапах. Спочатку в молоко вносять штами ароматобразующих і молочнокислих бактерій, хлористий кальцій, пепсин і нагрівають до температури 35-37ºС. Подпрессованный сирний пласт піддається чеддеризации - дозріванню в серпянке протягом декількох годин при підвищеній температурі (30-35 С), потім його ріжуть на дрібні кубики і розплавляють в підкисленою воді або підсирної сироватки. Сырную массу тщательно вымешивают до получения тягучей однородной консистенции и выкладывают на специальный отжимный стол, где ее делят на куски и заворачивают руками в виде шара. Завершающий этап – головки выдерживают в цилиндрических формах, а уплотнившиеся сыры помещают на 1-2 суток в кисло-сывороточный холодный рассол. Готовый сыр сулугуни имеет умеренно соленый кисломолочный вкус и запах, его консистенция получается эластичной плотной и слоистой с небольшим количеством пустот и глазков неправильной формы. Цей ропні сир не покритий кіркою, але на поверхні за стандартами допускається легка шаруватість. Колір сулугуні повинен бути однорідно білою або з невеликим жовтуватим відтінком.

Склад і корисні властивості сиру сулугуні

Молоко – изумительная пища, приготовленная самой природой. И именно из этой природной пищи человек делает сыр сулугуни, получая в итоге концентрат всех биологически ценных веществ исходного сырья. Сыр содержит полноценный белок с богатым аминокислотным составом, доля жира в нем достигает 40-50%, обеспечивая покрытие энергетических затрат организма, а также минеральные соли и витамины – важные кирпичики для обмена веществ в целом и нормального метаболизма клеток в частности. Таким чином, сир сулугуні буде корисний в раціоні у всіх, але особливо дітей, вагітних жінок, годуючих матерів і ослаблених хворих (особливо при туберкульозі легенів і переломах кісток).

Характеристики

Основні
Жирність30 %
Вага1000 г
Тип молокаКоров'яче
Країна виробникУкраїна
Виробник  Малороганський молочний завод
ТипТвердий сир

Інформація для замовлення

  • Ціна: 88,25 грн./кг
  • Спосіб упаковки: Вакуум