Продавець ООО "МАЛОРОГАНСКИЙ МОЛОЧНЫЙ ЗАВОД" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
19 відгуків
Малороганский молочный завод
+380503253969
+380503253969
+380960612000
+380503086996
  • 1
  • 2

Бринза з кропом від Малороганський молочний завод

  • В наявності
  • Тільки оптом

від 99,50 грн./кг

Мінімальне замовлення — 50 кг

+380503253969
отдел продаж, Дмитрий Николаевич
  • +380960612000
    директор, Дмитрий Николаевич
  • +380503086996
    отдел кадров, Светлана Николаевна
Бринза з кропом від Малороганський молочний завод
Бринза з кропом від Малороганський молочний заводВ наявності
від 99,50 грн./кг
+380503253969
отдел продаж, Дмитрий Николаевич
  • +380960612000
    директор, Дмитрий Николаевич
  • +380503086996
    отдел кадров, Светлана Николаевна
Купити

Опис

Бринза благотворно впливає на травлення, зміцнює кістки і зуби, перешкоджає випаданню волосся. Вона корисна і для шкіри людини. Якщо регулярно вживати бринзу в їжу, то пружність, шовковистість і гладкість шкіри – забезпечені на довгі роки. Цей продукт корисний вегетаріанцям, так як зможе поповнити запаси організму тваринним білком, необхідним для нормальної роботи всього організму. Бринза рекомендована абсолютно всім, а особливо вагітним і годуючим жінкам, а також дітям.
Цілющі властивості бринзи багато в чому пов'язані з містяться в ній кальцієм, який до того ж легко засвоюється. Забезпечити добову потребу організму кальцієм можна, з'ївши всього 100 гр продукту. Ще один нюанс, завдяки якому так корисна бринза: при її приготуванні не потрібна теплова обробка, і тому всі вітаміни (С, Е, А, В1, В2) і мінеральні речовини (солі кальцію, калію, фтору) зберігаються.

У Болгарії, Румунії та в країнах Кавказу бринза є обов'язковим атрибутом будь-якого столу. Її їдять, як закуску до основної страви, а також в якості начинки для пирогів, бутербродів, салатів. У Болгарії є традиційний рецепт, коли бринзу запікають у фользі або в пергаменті, попередньо змастивши маслом і червоним перцем.

Але найпопулярнішим блюдом з бринзою є, звичайно ж, грецький салат. Легкість і простота в приготуванні зробили свою справу – салат став улюбленим стравою у багатьох народів світу. Його рецепт сьогодні знає кожна господиня.• Цей сир був відкритий випадково. Згідно з легендою, аравійський купець Канан, відправившись в далеку дорогу, взяв з собою свіже молоко, в дорозі воно скисло, перетворившись в бринзу.

• У Київській Русі бринза довгий час була єдино відомим сиром, нею навіть віддавали данину.

• Назва «бринза» походить від румунського «brînză», що перекладається як «сир».

• В українському місті Рахів щорічно проходить спеціальний фестиваль-ярмарок, який називається «Гуцульська бринза».

• Бринза в розсолі зберігається до 70 днів, без розсолу — до 30 днів.

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
Жирність30 %
Тип молокаКоров'яче
Смак, додаткиЧасник
Виробник  Малороганський молочний завод
ТипРозсольний сир

Інформація для замовлення

  • Ціна: від 99,50 грн./кг
  • Мінімальне замовлення: 50 кг