Продавець ООО "МАЛОРОГАНСКИЙ МОЛОЧНЫЙ ЗАВОД" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
19 відгуків
Малороганский молочный завод
+380503253969
+380503253969
+380960612000
+380503086996
  • 1
  • 2

Сир, сирки, десерти

Сир є дуже цінним дієтичним кисло-молочним продуктом, одержуваним шляхом сквашування коров'ячого молока і частковим видаленням сироватки. Сир є важливим джерелом легкоперевариваемого і засвоюваного білка (18 і 9 % жирності, а також знежирений). У ньому містяться вітаміни групи В і А, кальцій і фосфор. Сир надає антисклеротичну дію і широко застосовується в харчуванні хворих атеросклерозом, ожирінням, діабетом, а також при лікуванні серцево-судинних захворювань, хвороб печінки, опіків і переломів кісток.
 Закваску для сквашування молока готують на чистих культурах молочнокислих стрептококів, іноді додають сичужний фермент. За зовнішнім виглядом (текстурі) розрізняють сир традиційної шаруватої текстури, одержуваний відділенням сироватки пресуванням, і сир м'який дієтичний, має пастоподібну консистенцію ніжну, одержуваний відділенням сироватки з допомогою сепаратора.
Традиційний сир випускають з вмістом жиру 18% (жирний), 9% (напівжирний) і знежирений.
 Жирний сир являє собою концентрат молочного жиру і білка, знежирений - концентрат білка. У білку сиру містить усі необхідні для життя людини амінокислоти, тому він представляє виняткову цінність для харчування людей всіх віків. Особливо корисний сир дітям, вагітним і годуючим жінкам, т. к. він багатий солями кальцію і фосфору, необхідними для росту кісток,                 кровотворення, діяльність серця та нервової системи.                                                                                   Сирна маса за своїм зовнішнім виглядом нагадує пасту, яка зберігає форму без упаковки, на відміну від звичайного сиру, рассыпающегося при відкритті. Цей продукт не потребує якоїсь термічній обробці, так як вже повністю готовий до вживання. Його досить часто використовують в якості самостійного блюда, а також додають при приготуванні різних кулінарних виробів. Перевага сирної маси перед сиром в чистому вигляді полягає в наявності солодкого смаку, тому при виготовленні будь-яких страв додавати цукор немає необхідності.Користь сирної маси практично ідентична корисним властивостям свіжого сиру, так як цей продукт не піддається температурній обробці, у зв'язку з чим у ньому зберігаються ті ж незамінні речовини, які присутні у вихідному сировину.Хімічний склад цього смачного ласощі робить користь сирної маси очевидною для здоров'я людини.